Adela Popescu

Întrebată ce i-ar putea spune fiului său în cazul în care ar intra în dormitor într-un astfel de moment Adela Popescu are răspunsul pregătit. Radu Valcan si Adela Popescu Cum s-a schimbat viața lor de când au trei copii.


Pin On Magazine Covers From Around The World

Blondina i-a povestit lui Bobonete cum și-a început cariera în muzică.

. Adela Popescu și Radu Vâlcan sunt părinții a trei băieți. Ei bine însă Adela Popescu cu spiritul umorului caracteristic s-a arătat. Trebuie să ți se pară.

Eu am citit despre asta și lor de fapt li se pare o super agresiune a spus Adela Popescu. Și-a făcut prezența în platoul Vorbește Lumea și a avut un. Tati n-o bate pe mami.

Care a fost cel mai nebunesc loc în care Adela Popescu și Radu Vâlcan au făcut dragoste Invitată în podcastul DA BRAVO găzduit de Mihai Bobonete 41 de ani Adela Popescu 35 de ani a dezvăluit care a fost cel mai exotic nebunesc neconform loc în care a făcut dragoste cu soțul ei actorul și prezentatorul TV Radu Vâlcan 45 de ani. Ce i-a spus Adela Popescu lui Mihai Bobonete. Prezentatoarea de la Vorbește Lumea și-a amintit cum în copilărie cânta la nunți pe la 3 dimineața profitând de pauza de o oră în care mirii și invitații evenimentului serveau porția de sarmale.

Adela Popescu a îmbrăcat un compleu de culoare mov format dintr-o cămașă cu despicături în jurul brațelor și o fustă mini. Rolurile ei din telenovele au fost cumva motivul pentru care ea a suferit de depresie. Adela Popescu și Mihai Bobonete au filmat un podcast care a intrat rapid în sufletele internauților fiind urmărit de foarte mulți români pe YouTube motiv pentru care videoclipul a urcat pe locul II în trending.

În ciuda faptului că are un program încărcat Adela găsește întotdeauna timpul necesar pentru a petrece momente prețioase alături de cei trei fii. Publicul a criticat dur ținuta pe care Adela Popescu a purtat-o la botezul fiului lui Cabral Ibacka. La mai bine de 10 luni după ce a devenit mămică pentru a treia oară Adela Popescu și-a botezat băiețelul sâmbătă pe 7 mai.

Alina Chivulescu replică acidă pentru Adela Popescu în direct la TV. Apariția surprinzătoare a Alexandrei Croitoru adolescenta însărcinată care a. Și Adela a găsit timp să își spună primele impresii după petrecerea din 7 mai.

Acum cei doi au alte priorități însă toate aceste lucruri nu-i pot face decât fericiți. Adela Popescu 30 de poze superbe de la botezul fiului. Invitații au distribuit pe rețelele sociale poze de la eveniment și s-au declarat încântați de petrecere meniu și atmosferă.

Împreună cu soțul ei Radu Vâlcan vedeta Pro TV a organizat evenimentul într-un timp foarte scurt iar petrecerea a avut loc în centrul Bucureștiului având ca tematică Cei trei purceluși. Cele două vedete au reușit să găsească un echilibru între viața lor profesională și cea de cuplu. Deși meseria de mămică este una solicitantă ea.

După Paște ne-am hotărât brusc că trebuie musai să îl botezăm pe micuț să nu. Adela Popescu a mărturisit că a suferit de depresie pe vremea când filma în telenovele. Cu toate că s-a lăsat pe mâna stiliștilor prezentatoarea emisiunii Vorbește Lumea a fost aspru criticată de public pentru apariția sa.

Actrița care devenit celebră după ce a interpretat-o pe Bela din La Bloc este una dintre cele mai discrete vedete de la noi. Prima semifinală Românii au talent 2022. Adela Popescu și-a botezat în weekend băiețelul cu câteva luni întârziere de când ea și soțul ei Radu Vâlcan planificaseră inițial.

De când au devenit părinți Radu Vâlcan și Adela Popescu nu prea mai au parte de momente în doi. Doamne ce frumos a fost botezul tău măi Adrian. 13m Followers 449 Following 6354 Posts - See Instagram photos and videos from Adela Popescu adela_popescu.

Doamne ce frumos a fost botezul tău mai Adrian. Motivul a fost explicat chiar de prezentatoare. Podcast 41 cu Adela Popescu Join Membership.

Alexandru în vârstă de cinci ani Andrei de trei ani și mezinul familiei Adrian care a venit pe lume anul trecut. Familia pe care Adela Popescu și Radu Vâlcan au reușit să o întemeieze poate fi un model pentru mulți tineri aflați la început de viața în doi. Viața celor două vedete s-a schimbat radical a căpătat alt sens.

Adela Popescu și-a etalat cu mândrie pe rețelele sociale ținuta pe care a purtat-o la botezul băiețelului lui Cabral și al Andreei Ibacka. Însă Alina Chivulescu a surprins pe toată lumea cu ultima apariție a sa. Ambii sunt implicați în diverse proiecte iar când vine vorba despre micuții lor fiecare dintre ei își fac programul astfel.

DA BRAVO. Prezentatorea emisiunii Vorbește Lumea de la Pro TV a cunoscut succesul odată cu rolul din Numai Iubirea iar de atunci a rămas în atenția piblicului larg. Httpsbitly3yAFmMR Subscribe sau aboneaza-te pentru mai mult.

Actriță cântăreață și vedetă de televiziune Adela Popescu este considerată un artist complet. Adela Popescu are explicația pregătită.


Pin On Shop Inspo


Adela Popescu Casual Look Outfits Fashion Celebrity Style


Adela Popescu Wallpaper


Adela Popescu Women Fashion Mini Dress


Adela Popescu Si Adelina Chivu Pnkforward 8pt Pnkcasual Adelapopescu Fashion Style Cool Streetstyle Event Adelinachivu Womens Fashion Women Fashion


Adela Popescu Fashion Star Fashion Womens Fashion


Adela Popescu Bodycon Dress Mini Dress Fashion


Adela Popescu In Unica Octombrie Despre Iubire Intr Un Pictorial Hot Alaturi De Radu Valcan Hairstyle Adonis Enache Color So Hair Updos Hairstyle Beauty


Adela Popescu Printed Skirts Fashion Style


Pin By Vaida Edina On Adela Popescu Hair Clothes


Adela Popescu Parallel Legs Women Short Legs Fashion


Adela And Radu S Wedding A Fairy Tale Come True Wedding Bohemian Wedding Perfect Wedding


Pin By Vaida Edina On Adela Popescu Hair Styles Beauty Long Hair Styles


Adela Popescu Celebs Actresses Net Worth


Adela Popescu Wallpaper Dresses White Dress


This Show Is A Must Watch Adela Popescu Fancy Outfits Women Fashion


Adela Popescu Romanian Women Family Tree Wall Family Tree Wall Decal


Adela Popescu Si Radu Valcan Pnkforward 8pt Pnkcasual Adelapopescu Fashion Style Cool Streetstyle Event Fashion Casual Winter Jackets


Pin On Beauty Womens

You have just read the article entitled Adela Popescu. You can also bookmark this page with the URL : https://upinxasinoadam.blogspot.com/2022/05/adela-popescu.html

0 Response to "Adela Popescu"

Post a Comment

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel